H1 is a definition

Are we human because of unique traits and attributes not shared with either animal or machine?

Over K.W. van Bladel

Heeft u bouw- of verbouwplannen en zoekt u één aanspreekpartner voor de inrichting van uw interieur? K.W.Van Bladel uit Ravels & Mol is een gerenommeerd familiebedrijf met inmiddels 50 jaar ervaring, gespecialiseerd in keuken en interieur, uitgegroeid tot uw centrale aanspreekpartner voor al uw interieurdromen. Wij staan klaar om uw interieurdromen te realiseren.

Een nieuw interieur stap voor stap

Op zoek naar een nieuw strak modern, uitgesproken landelijk of landelijk strak interieur, onze adviseurs gaan graag met u aan tafel zitten om uw project uit te werken. Uw wensen, uw budget en uw leefsituatie dienen als basis voor een uniek ontwerp op uw maat gemaakt. Het ontwerp krijgt vorm in onze eigen productiefaciliteit. Alle kasten - of het nu gaat om een dressing, badkamer of keuken- worden bij ons van A tot Z op maat gemaakt tot het eigen lakwerk toe. Onze plaatsingsdienst zorgt voor de kwalitatieve plaatsing en perfecte afwerking van het project. Personalisering is hier het sleutelwoord.

Eén adres, één aanspreekpunt: K.W. Van Bladel
Een nieuw interieur kiezen is geen makkelijke klus. Er komt immers heel wat bij kijken. Alvorens de afwerking van bijvoorbeeld uw nieuwe keuken kan plaatsvinden, dient er nog heel wat vooraf te gebeuren. De verschillende aannemers moeten gecontacteerd worden, de randwerken moeten gecoördineerd worden, de keuken moet geproduceerd worden enz. De drukte van ons dagelijks bestaan maakt het er niet makkelijker op om al deze aspecten zelf te regelen. K.W. Van Bladel heeft zich daarom de laatste jaren toegelegd op de complete begeleiding en productie van uw keuken of totaalproject.

Als extra service coördineert K.W. Van Bladel de randwerken zoals elektriciteit, loodgieterij, plafonds, vloeren etc. en overleggen nauwgezet met u zodat de werken in alle sereniteit kunnen gebeuren. Geen zorgen, je weet wanneer de werken gaan starten en wanneer deze zullen eindigen. Hier ervaart u de luxe van één aanspreekpunt en de professionaliteit van onze met zorg geselecteerde onderaannemers. Mocht er achteraf een probleempje opduiken, dan geldt K.W. Van Bladel eveneens als uw enige aanspreekpunt.