ONZE VISIE

Onze klanten: oog voor kwaliteit en perfectie

Onze klanten hebben – net als wij – oog voor kwaliteit en perfectie. Een mooie en stijlvolle omgeving, daar houden ze van. Vaak kiezen ze voor K.W. Van Bladel om hun bestaande keuken, badkamer, eetkamer, bureau in een volledig nieuw kleedje te steken. En deze keer leggen ze de lat een stuk hoger, zonder zichzelf met veel kopzorgen op te zadelen. Deze mensen weten goed wat ze willen, maar ook wat niet hoeft. Ze vinden in K.W. Van Bladel een deskundig klankbord dat hun wensen en verlangens vertaalt en in de praktijk brengt.

Onze klanten zoeken niet naar de goedkoopste oplossing op de markt, maar willen kwaliteit voor hun geld. De beste prijs-kwaliteitverhouding, daar gaan we samen voor.

Particulier én Professioneel

Naast particulieren kunnen ook professionelen bij K.W. Van Bladel terecht. Laat zonder zorgen de inrichting van uw kantoorruimtes aan ons over. Ook voor het ontwerp en de realisatie van winkel- en hotelinrichtingen, inclusief sanitair en meubilair, kan u rekenen op ons exclusief maatwerk.
K.W. Van Bladel heeft zich door haar prima dienstverlening ontwikkeld tot dé referentie inzake wooninrichting in de Kempen en verre omstreken.

Nieuwbouw en renovatie

K.W. Van Bladel kan elke stijl aan: modern, strak of klassiek. Wij vormen dan ook de ideale partner voor zowel nieuwbouw als renovatie. Groot of klein, geen enkel project schrikt ons af.

Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke

K.W. Van Bladel neemt bij een totaalproject de touwtjes stevig in handen. Zo gebeuren zowel het ontwerp, het maken van de meubels, de plaatsing als vele bijhorende werken door onze eigen mensen. K.W. Van Bladel heeft daarvoor een uitgebreid team met gediplomeerde elektriciens, loodgieters, vloerleggers, tegelzetters en schrijnwerkers in dienst. Daarnaast werken we voor gespecialiseerde delen van uw project samen met een selecte groep van onderaannemers. Met hen bouwden we de afgelopen jaren een hechte vertrouwensrelatie op. Samen streven we naar een vlotte voortgang van de werkzaamheden en een tijdige realisatie van het project. K.W. Van Bladel neemt de volledige coördinatie van het project op zich en kan u steeds terecht bij één aanspreekpunt met al uw vragen of opmerkingen. Bij ons dus geen discussies over wie de verantwoordelijkheid draagt. Onze bekommernis: u ‘ontzorgen’ van bouwstress.

 

 

 

ONS STAPPENPLAN

Wanneer u  bij K.W. Van Bladel aanklopt, mag u rekenen op een kwaliteitsvolle  service. Om deze belofte te realiseren, pakken we elk project aan volgens een vaste werkwijze. Binnen dit traject voorzien we alle tijd en ruimte voor een persoonlijke begeleiding. Goede afspraken maken goede vrienden, zo vinden wij.

Stap 1: aangename kennismaking

Veel mensen leren ons kennen via  mond-tot-mond reclame. Onze uitstekende staat van dienst en de lange lijst van geslaagde projecten spreken daarbij voor zich. Steeds meer potentiële klanten  bezoeken voor hun komst naar de showroom onze website. Zo weten ze perfect waarvoor wij staan en wat onze werkwijze inhoudt. 

Stap 2: bezoek aan onze showroom

U kan steeds vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom. Hebt u al iets concreter in gedachten? Maak dan vooraf een afspraak. Zo reserveren we de nodige tijd voor een uitgebreid gesprek met één  van onze adviseurs. We bespreken daarbij voor de eerste keer uw project en leggen graag onze manier van werken uit.

Stap 3: de juiste afmetingen

U mag bij dit eerste gesprek steeds gedetailleerde afmetingen - ook het bouwplan volstaat – meebrengen. Ook bekijken we samen eventuele digitale foto’s die u heeft gemaakt. Wanneer u de opmetingen liever aan ons overlaat, komen we graag ter plaatse. We maken hiervoor eerst een afspraak. Omdat we meteen de juiste gegevens willen, voorzien we hiervoor voldoende tijd. Ook nemen we de elektriciteit en de loodgieterij grondig onder de loep. Deze manier van werken vermijdt elke discussie achteraf. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor de correcte opmetingen.

Stap 4: een verrassend ontwerp

De combinatie van uw verlangens én onze creativiteit en ervaring, vormt de basis voor het ontwerp. Onze interieurarchitecten proberen u steeds te verrassen met spitsvondige functionaliteiten in een esthetisch design. We nodigen u uit om samen het ontwerp te bespreken. We presenteren de plannen in 3D zodat u een perfect idee krijgt van hoe uw nieuwe interieur er zal uitzien. Ook hier voorzien we alle nodige tijd om op uw vragen en opmerkingen in te gaan. Na dit gesprek passen we het ontwerp aan waar nodig.

Stap 5: calculatie en prijsofferte

Wanneer duidelijk is wat het project inhoudt, kunnen we het prijskaartje berekenen. Daarbij mag u rekenen op een transparant voorstel. We lichten de offerte graag toe in een persoonlijk gesprek. Na stap 5 geven we het woord aan u: u beslist of u al dan niet met ons in zee wenst te gaan.

Stap 6: keuze van de materialen

De eerste stap van de realisatie van uw project houdt de keuze van de verschillende materialen in. U mag daarbij rekenen op de nodige begeleiding. Wij selecteerden de verschillende toeleveranciers op basis van kwaliteit en aanbod. Eens alles gekozen, zetten we het hele project gedetailleerd op papier. U vindt in dit document alle afspraken, waaronder de leveringstermijnen.

Stap 7: start van de werken

U krijgt steeds op tijd bericht van de start van de werken. Op dat moment bespreken we de planning en zetten we de afspraken nogmaals op een rijtje.

Stap 8: uitvoering tot in de puntjes

KW Van Bladel neemt de volledige coördinatie van het project op zich. We streven steeds naar een vlotte maar gestructureerde voortgang van de werf. Bij onverwachte gebeurtenissen spelen we kort op de bal en zoeken we naar de meest geschikte oplossing. We werken het project tot in de puntjes af zodat we fier kunnen zijn op het resultaat.

Stap 9: u bent tevreden!

U kan heerlijk genieten van uw nieuwe keuken of nieuw interieur. Moest er achteraf toch een probleem opduiken of hebt u nog vragen, dan mag u rekenen op een uitstekende service na verkoop.


ONZE GESCHIEDENIS

Familiebedrijf met de klant centraal

De ingebruikname van het nieuwe atelier in 2001 en de verhuis naar de gloednieuwe showroom in 2015 betekenen het voorlopige hoogtepunt in onze rijke bedrijfsgeschiedenis.
Gestart in 1960 door de stichter Willy Van Bladel is K.W. Van Bladel vandaag uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf geleid door de kinderen Dirk en Els. Wij zijn een firma op mensenmaat, de klant staat bij ons centraal.

Groot dankzij mond-tot-mond reclame

Begonnen van niets groeide K.W. Van Bladel doorheen de jaren stelselmatig uit tot één van de belangrijke interieurinrichters in de wijde regio. Dankzij onze stapsgewijze en voorzichtige groei, staat het bedrijf op stevige fundamenten. Al die jaren bouwden we op basis van vakmanschap en mond-tot-mond reclame onze goede naam op. Deze elementen blijven ook onze basispijlers voor een succesvolle toekomst.

 

ONS ATELIER

Allergisch voor bandwerk

Als u zoekt naar gladde verkopers die snel wat plannetjes tekenen en enkel op uw handtekening azen, bent u bij K.W. Van Bladel aan het verkeerde adres. Het welslagen van uw project beschouwen wij als onze erezaak. We maken er dan ook graag alle tijd voor. Loze beloftes doen we niet, wel leveren we alle mogelijke inspanningen om uw verwachtingen in te vullen. Zowel onze interieurarchitecten aan de tekentafel als de schrijnwerkers in het atelier zijn allergisch voor bandwerk. Doorheen het hele proces streven we naar een hechte en persoonlijke samenwerking met onze klanten. Vertrouwen langs beide kanten, een goed gevoel én maatwerk staan daarbij centraal.

Maatwerk uit eigen Atelier

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze projecten. Logisch, want elk stuk meubel komt uit ons eigen atelier en ondergaat een grondige kwaliteitscontrole voor plaatsing. Elk meubel wordt één voor één samengesteld. K.W. Van Bladel beschikt over ervaren en vakbekwame schrijnwerkers. Zij werken met een hypermodern machinepark waarmee ze elk project – groot of klein, eenvoudig of complex – de baas kunnen. Op zoek naar echt maatwerk? Daarvoor moet u bij K.W. Van Bladel zijn.

Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor een vakkundige plaatsing bij u thuis.

SCHRIJF U IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

ONZE GEGEVENS


Kanaaldijk 10
2380 Ravels

ONZE OPENINGSUREN

Maandag
gesloten
Dinsdag
10.00 u - 12.00 u
13.00 u - 18.00 u
Woensdag
10.00 u - 12.00 u
13.00 u - 18.00 u
Donderdag
10.00 u - 12.00 u
13.00 u - 18.00 u
Vrijdag
10.00 u - 12.00 u
13.00 u - 17.30 u
Zaterdag
10.00 u - 16.00 u
Zondag
gesloten